Wij helpen u graag met het bouwen of verbouwen van uw huis of zaak
Offerte Aanvragen Bekijk onze diensten

Verlichting

Eén van de meest onderschatte interieurprojecten is de verlichting, zowel thuis als op kantoor. Aan een leeslamp worden andere eisen gesteld dan een plafonnière. Verlichting is niet alleen veiligheid en comfort, licht creëert ook een bepaalde sfeer. Of u nu kiest voor klassiek, modern, zakelijk koel of landelijk warm, uitbundig en opvallend of sober en strak, de juiste verlichting accentueert de juiste sfeer. Laat u daarom deskundig adviseren. Wij helpen u graag verder.

Licht geeft heel speciale effecten in het interieur, zowel thuis als op kantoor. Licht creëert een bepaalde sfeer en speciale effecten. Design speelt vandaag een steeds grotere rol. Zo hebt u de keuze uit klassiek of design, zakelijk koel of sfeervol warm, heel sober of extreem opvallend,… met andere woorden voor elk wat wils.

Het is ook heel verstandig om niet zomaar verlichting op te hangen, maar alles goed op voorhand te overwegen. Win daarom eerst advies in, beslis en ga dan pas tot plaatsing over. Voor uw projecten worden er lichtstudies op maat uitgewerkt. Met advies sta ik graag voor u klaar.